Holistisch Centrum Brabant

Coaching Helmond ingeschakeld voor rust!

Coaching Helmond ben ik gaan zoeken op het internet. Dit nadat ik aan mijzelf begon te merken dat het lichaam de rust nodig heeft. Helaas kreeg ik het niet voor mekaar om dit zelf te regelen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Het liefst zocht ik een manier waarbij ik direct resultaat kon zien of voelen.

Coaching HelmondZelf heb ik een drukke baan en dat houdt in dat ik van s’morgens vroeg tot in de avond van huis weg ben. Op zich ga ik met onwijs veel plezier naar het werk hoor. Echter begon ik mij de laatste tijd te merken dat ik onwijs moe was en nergens geen behoefte meer aan had. Mijn man had dit op gegeven moment ook in de gaten. Hierdoor is hij een gesprek met mij aangegaan en op dat moment brak ik van verdriet. Ik had hem alles verteld en hier schrok hij aardig van. Met name het feit dat ik mijzelf niet goed voel in mijn vel en hier graag verandering in wil brengen. Zodoende heeft hij mij aangeboden om te gaan zoeken naar een oplossing.

Coaching Helmond en omstreken ingeschakeldCoaching Helmond

Uiteindelijk zijn wij samen op het internet gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht hebben wij meerdere oplossingen gevonden. Echter op de website van Holistisch Centrum Brabant zijn wij gebleven. Dit nadat wij beide hier een goed gevoel over hadden! Mijn man heeft aangeboden bij iedere sessie aanwezig te zullen zijn, ongeacht de tijd datum en plaats! Zo heb ik afgelopen week mijn eerste sessie gehad en ben samen met mijn partner er naartoe gegaan. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en kon ik direct doorlopen. Mijn verhaal had ik verteld en vervolgens  ging zij met mij aan de slag! Een vorm van rust wat er over je heen komt is fantastisch!