Dankzij Do4Africa loop ik stage

Het heeft even geduurd, maar ik ben onwijs trots op Do4Africa. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik mijn stage in Afrika kan volgen.

Do4Africa

Hoe het is begonnen

Voor een half jaar geleden ben ik gestart met mijn opleiding in de geneeskunde. Ik wilde vroeger dit altijd al worden en tot op de dag van vandaag is het niet veranderd. Alhoewel, mijn kijk op deze opleiding en de toekomst is wel degelijk veranderd. Nadat ik namelijk op de bovenstaande website had gekeken kon ik dit niet meer uit mijn gedachten wissen. Het besef dat je in bijvoorbeeld Tanzania mensen kan helpen met jouw kennis, dit is toch fantastisch?

Do4Africa

Eerste keer!

Aangezien ik het maar niet los kon laten, heb ik het besproken met een vriendin van mij. Zij vroeg mij zowel de voor- en nadelen op te noemen. Op dat moment besefte ik het maar al te goed dat er eigenlijk geen nadelen te vinden is. Hierdoor heb ik mijzelf ingeschreven op de website van dit bedrijf. Alles werd in een mum van tijd geregeld en het enige wat ik nog moest doen, dat was het overmaken van de borg. Zij hanteren borg zodat zij er zeker van zijn dat jij op die dag ook daadwerkelijk aanwezig zult zijn!

Dankzij Do4Africa kan ik met trots vertellen dat ik daar ben geweest!  Mijn stage in Afrika was fantastisch en vond het zelfs moeilijk dat ik weer huiswaarts moest.