Een nieuwe teak ladekast gekocht

Vandaag hebben wij een nieuwe teak ladenkast gekocht. We hadden al een tijdje een lege plek bij ons in de slaapkamer, die we graag wilde opvullen doormiddel van een ladenkast. In de kast kunnen we nu mooi onze sokken en ondergoed kwijt, want hier hadden we in onze normale kast geen plek meer voor.

Boven op de kast zetten we onze tv neer, de kast heeft precies de juiste hoogte om vanuit bed op een fijne manier naar het tv scherm te kunnen kijken. We hebben wel een tijdje gezocht naar een mooie ladenkast die bij onze slaapkamer past. We kamen wat fotos tegen van een teak ladenskast. Dit leek ons wel wat, de kleur van een teak houten kast past ook precies bij de kleur in onze slaapkamer.

Met de foto’s hebben we verschillende websites afgezocht, waardoor we uit eindelijk bij teakhoeve uitkwamen. We hebben een bezoek gebracht aan de showroom, de kast die we op internet zagen staan zag er in het echt nog mooier uit, we wilden hem daarom gelijk mee nemen. Dankzij de snelle service konden we de kast meteen mee nemen, waardoor de kast vanaf de dag van vandaag in onze slaapkamer mag uitblinken.