Een personeelsuitje met overnachting boeken?

Mijn werkgever heeft mij in vertrouwen verteld dat hij graag een personeelsuitje met overnachting wilde boeken. Of dat ik voor hem wilde zoeken op het internet of dat ik een accommodatie weet te vinden. Het zoeken naar een geschikte accommodatie is op zich niet lastig, voor zestig personen daarentegen weer wel! Nou ja, dat dacht ik toen ik mijn computer opstartte om te gaan zoeken.

Tijdens het zoeken op het internet kwam ik vrij snel terecht op de website van De Grenswachter. Hier is het mogelijk om te overnachten met een geheel team, uiteraard is het hier mogelijk om met je familie te verblijven. Hun ruim ingerichte locaties zijn weliswaar een plezier om te verblijven.

foto

Gevonden!

Nu dat ik had gezien dat je hier een personeelsuitje met overnachting boeken kan heb ik dit voorgedragen aan mijn werkgever. Hierop werd aardig enthousiast gereageerd waardoor ik de toestemming heb gekregen om te gaan boeken en dit dan ook over te dragen aan de rest van het personeel. Nu dat ik de boeking geplaatst had en hierna pas had aangedragen bij mijn team werd hier zo enthousiast op gereageerd, dit had ik niet verwacht. Ook speculeren ze nu allemaal wat er gaat gebeuren als we daar zijn en wat hun te verwachten staat. Ik kan niets liever dan hier stil over te zijn, het is immers niet de bedoeling dat het team al weet wat er gebeuren gaat. Al met al wordt het een sfeervol en gezellig weekend wat ons te wachten staat!