Hikvision

Het systeem van Hikvision werkt perfect

HikvisionMijn ouders hebben recentelijk een nieuw alarmsysteem aangeschaft Dit omdat zowel mijn broer als ik het huis uit zijn. Hierdoor wonen mijn ouders dus met zijn twee├źn thuis. Zo voelen zich dan ook niet onveilig thuis, maar desalniettemin hebben zij toch een alarmsysteem aangeschaft. Mijn vader zegt dat ook dat hij dit preventief gekocht heeft. Wanneer mogelijk inbrekers voorbij het huis lopen en zij dien de camera hangen, hoopt hij dat dit hen afschrikt.

Mijn vader weet dat je, net als vele producten, online vaak de beste prijs krijgt. De voordelen hiervan hoef ik jullie dan ook niet uit te leggen, want iedereen die weleens online geshopt heeft, kent de voordelen. Zo zijn wij samen eens een middag gaan zitten en gingen wij dus op zoek naar een firma die dit soort systemen levert. Per toeval kwamen wij uit bij de site alarmsysteemexpert.nl. Nu ben ik benieuwd of jullie deze site ook kennen? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen met hun? Deze kun je vertellen door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen. Wat ik jullie alvast wil vertellen is dat we uiteindelijk gekozen hebben voor het merk Hikvision.

camera

Beide een aanrader wat ons betreft

Samen met mijn vader hadden we beide weinig kennis van beveiligingssystemen. Natuurlijk konden we via alarmsysteemexpert.nl veel informatie krijgen, echter waren wij nog niet helemaal overtuigd. Dit was dan ook de reden waarom wij naar hun winkel/showroom gingen om een demonstratie te krijgen. Dit werd ons vriendelijk door de telefoon verteld dus gingen wij hier op een zaterdagmiddag naar toe.


Eenmaal daar werden wij vriendelijk verwelkomd en de persoon wist we wij nog waren. Van te voren had mijn vader verteld, geïnteresseerd te zijn in het merk Hikvision. Hier hadden hun ook een model van klaar staan. We konden op deze wijze met eigen ogen zien hoe het alarmsysteem werkt. Wat mij betreft zijn hun dan ook echt een aanrader op gebiedt van veiligheid.

Alarmsysteemexpert.nl