Horecabier bestellen?

bier Horeca bier online besteld

Hebben jullie al eens van Horecabier gehoord? Wij hebben daar laatst bier besteld en zijn daar erg over te spreken! Horecabier is bier net zoals je dat in de horeca krijgt, maar dan voor een prachtige prijs. Zo heb je bijvoorbeeld al 50 liter Horecabier zilver voor maar €57,50! Toen ik dat voorbij zag komen, wist ik dat wij hier ons bier moesten gaan bestellen voor het evenement dat wij gepland hadden.

Misschien hadden jullie al gehoord van ons evenement. Wij hebben namelijk een benefiet concert georganiseerd voor een goed doel, uiteraard. Hiervoor hebben wij een mooi park kunnen regelen waar wij onze eigen ontwikkelde horeca gelegenheden mochten laten plaatsvinden. Wat is een benefietconcert zonder bier? Helemaal niets natuurlijk! Daarom zocht ik online naar mogelijkheden om voordelig bier te kunnen regelen. Al snel zag ik Horecabier.nl voorbij komen. Zij leveren fusten en vaten voor de mooiste prijzen. Er is ook geen minimale afname nodig, dus dat was fijn! Op deze manier kon ik snel het bier regelen voor ons evenement en had ik meer tijd over voor allerlei andere zaken. Er moest natuurlijk nog wel meer geregeld worden!

Toen ik het bier ging bestellen in de webshop zag ik ineens iets leuks voorbij komen. Namelijk je eigen merk bier! Natuurlijk kun je niet zelf een biersoort ontwikkelen, maar het bier dat je jouw gasten laat drinken, kun je wel in jouw eigen glazen en op jouw eigen viltjes uitdelen. Het is horeca bier in een glas met jouw logo! Dat is ideaal, zeker voor een evenement als dat van ons. Zo kunnen wij het doel beter bekend maken en geven wij de mensen een soort speciale ervaring. Wat een mooie deal!

bier

Wel de smaak, niet de prijs

Echte bier liefhebbers weten als geen ander dat geen enkel bier hetzelfde is. Horeca bier heeft de heerlijke en herkenbare Nederlandse smaak, maar niet de horeca prijs. Dat is wat je wilt natuurlijk. Horeca bier zilver kun je al bestellen voor €57,50 voor 50 liter. Horeca bier goud heeft een prachtige goudtint, een lekker bittertje en is maar €69 voor 50 liter. De keuze is reuze en ik kon mijn geluk niet op toen ik al deze mogelijkheden zag! Ook voor de toekomst is dit erg handig om te weten. Je kunt namelijk vaten en fusten bestellen en zonder een minimale afnamen kun je dus ook bier bestellen voor een kleinere partij.

Uiteraard moet je dat speciaalbiertje dat je op de zondag avond drinkt gewoon lekker in de supermarkt of bij een slijterij kopen. Maar ik heb genoeg feesten gehad waar er tientallen al dan niet honderden mensen kwamen en het bier niet aan te slepen was! Dan is Horecabier.nl toch wel een behoorlijk goede uitkomst, vind je niet?

Waar kopen jullie meestal het bier voor feesten en evenementen? En hebben jullie nog andere horeca tips? Ik ben erg benieuwd naar waar ik nog meer voordeel kan halen. Wij zijn en blijven Nederlanders natuurlijk! Ik hoor het graag en ben ook benieuwd of jullie ook zulke goede ervaringen met dit bedrijf hebben gehad!