liposuctie

Liposuctie bij Kliniek Veldhoven verliep voorspoedig

liposuctie

Toch wel spannend

Elke keer dat ik dacht aan liposuctie, dacht ik dat het allemaal wel mee zou vallen. Eerder had ik mij ook niet bedacht dat ik graag liposuctie zou willen uitvoeren. Uiteindelijk, een aantal maanden geleden wilde ik toch graag liposuctie laten uitvoeren en hoe dichterbij het kwam, hoe spannender het werd! De liposuctie behandeling zou bij Kliniek Veldhoven plaatsvinden. Over Kliniek Veldhoven had ik al veel goede verhalen gehoord. Daar wilde ik toen een consult inplannen om meer informatie te krijgen over de liposuctie. Ik wilde mij graag weer beter voelen over mijn lichaam en liposuctie leek daarvoor de beste oplossing. Zo gezegd, zo gedaan. Na mijn consult was ik overtuigd van de kwaliteit van de liposuctie behandeling bij Kliniek Veldhoven en zodoende heb ik een afspraak gepland. De dagen verstreken en om heel eerlijk te zijn werd ik zelfs een beetje bang. Achteraf viel het toch best mee! Fijn is anders, maar het resultaat mag er wezen!

liposuctie

Het beste resultaat

Al een aantal jaren was ik erg bezig met afvallen, nadat ik de nodige kilo’s was kwijtgeraakt wilde ik net dat beetje extra zodat mijn huid ook mooi strak zou worden. Met liposuctie bij Kliniek Veldhoven heb ik toen het beste resultaat gekregen. Ik voel mij nu super tevreden over mijn lichaam en vind mijzelf weer mooi. Het was al het harde werken waard! Nu krijg ik ook veel complimenten van mensen in mijn omgeving en dat doet een mens toch wel goed.