E-liquid

Mijn zoektocht naar nieuwe E-liquid

Sinds dat ik E-liquid en een smoker gebruik ben ik gestopt met normaal roken. Iets wat ik al een aantal jaar wilde realiseren, alleen is het er nooit van gekomen. De dagen waarop ik dacht om te gaan stoppen met roken gebeurde wel iets. Hierdoor was ik steeds weer bij de sigaretten te vinden en dat moest maar eens afgelopen zijn! Ik had al wel eens vaker gehoord over de smoker. Alleen was ik nog niet overtuigd genoeg van de werking ervan. Het leek mij onwaarschijnlijk dat dit zou helpen om te gaan stoppen met roken.

E-liquid

Zelf eentje aangeschaft voor erbij

Aangezien ik niet direct over wilde stappen op de smoker. Heb ik er voor gekozen om dit te gaan combineren met de normale sigaret. Op gegeven moment merkte ik dat de smoker een stuk prettiger was en bovendien wat gezonder. Hierdoor heb ik de stap genomen en heb al mijn normale sigaretten weggegooid! Op dat moment voelde ik mij onwijs stoer en durfde ik het wel aan. De weken vlogen voorbij en bovendien was ik er helemaal klaar mee. Nu dat ik al een geruime tijd ben gestopt zoek ik naar nieuwe E-liquid. Hiermee kan ik mijn smaken verbreden en hopelijk vind ik een aantal smaken die erg lekker zijn. Mocht jij net zoals ik gestopt zijn met roken, dan ben jij onwijs goed bezig! Zet het echt door en probeer niet om terug te vallen naar de gewone sigaret.

E-liquid