Online een nieuw bed gekocht


Wij hebben een nieuwe boxspring gekocht en zijn uiterst tevreden over de service die is geleverd.
De boxspring is erg mooi om te zien en een echte aanvulling voor ons nieuwe appartement. De boxspring is niet elektrisch verstelbaar maar dit vonden wij ook niet echt een pré. Het design en het comfort van de matrassen en topmatrassen stond bij ons op nummer een.

Het bed beschikt over een lederen hoofd- en voetenbord. Ook het frame van de box is helemaal van leder. Het bed is volledig luxe gestoffeerd en de matrassen zijn echt van erg goede kwaliteit.
We hebben het bed ongeveer twee weken geleden verkocht. Het bed is binnen veertien dagen geleverd, precies waar het bedrijf naar streeft. Het bedrijf maakt geen gebruik van een apart koeriersbedrijf maar komen je bestelling persoonlijk bij je afleveren, of je nou een kleine of een grote bestelling plaatst. Dat het bedrijf haar bestellingen zelf af komt leveren zorgt er ook voor dat je bij het bedrijf kan kiezen om te betalen voor of na de bestelling.

De service van dit bedrijf is echt om over te spreken, het bedrijf gaat goed met je voorkeuren om en stelt samen met jou het perfecte bed samen met het door jou gewenste slaapcomfort. Het bed is op tijd binnen en afspraken die zijn gemaakt worden nagekomen.

We verwachten een hele lange tijd met het bed te kunnen doen, mochten we zelf ooit nog eens een nieuwe boxspring kopen, dan zouden we zeker teruggaan. Ook aan vrienden, kennissen en familie zouden wij dit gespecialiseerde boxspring bedrijf aanbevelen voor de koop van een kwalitatief goed en mooi bed voor een scherpe prijs.