Posterbehang

Posterbehang gekocht voor in onze keuken

Vorige maand heb ik een zeer mooi posterbehang gekocht. Deze wilde ik al een tijd hebben, maar ik hadPosterbehang hiervoor nog geen goed adres gevonden. Tot ik op een gegeven moment op de site van FotoMuur.com terecht kwam. Wat hebben zij hier een enorm assortiment aan mogelijkheden. Je hebt de keuze uit hun galerij. Hier staan al bijzonder veel foto’s waar jij gratis een keuze uit kan maken. Mocht je hier niet kunnen slagen dan bestaat er de mogelijkheid om bij Fotolia.com een keuze te maken,. Hier staan miljoenen voorbeelden op en daar zal er best wel ééntje voor jou tussen staan. Deze website is geïntegreerd in de webshop en hierdoor kan je makkelijker een keuze uit maken en de bestelling voor het behang plaatsen.

Een geweldig mooi posterbehang uitgezocht en besteld

PosterbehangSinds kort heb ik een nieuwe keuken gekregen. Erg mooi, maar toch miste ik hier iets. Een zeer kale muur waar ik dan wel met mijn rug tegen aan staat, stoorde mij enorm. Elke keer als ik aan het koken was, leek het net dat ik in een schuur aan het koken was. Het keukenblok daar heb ik niets over te zeggen, maar die muur stoorde mij echt. Daarom was ik op zoek gegaan naar een leuke oplossing en deze al snel gevonden bij de FotoMuur.com.

Meteen ben ik aan de slag gegaan om een mooie afbeelding uit te zoeken. Hiervan wilde ik dan posterbehang gaan bestellen. Voordeel is dat je de afbeeldingen die op deze site staan makkelijk kan gebruiken voor behang. Je moet namelijk aan een aantal pixels voldoen, wil de foto goed zijn voor het behang. Voldoe  je niet aan deze eisen, dan loop je het risico dat de afbeelding onduidelijk is en dus niet mooi. Ondertussen is mijn wens in vervulling gegaan en is mijn muur omgetoverd tot een mooi stuk strand.