Renovatie huis

Ik ben al een tijdje opzoek naar een bedrijf waardoor ik mijn renovatie huis laat doen. Het huis is al redelijk op leeftijd en is wel toe aan een renovatie. De vloer boven kraakt als een gek aangezien deze gemaakt is uit hout. Als je er overheen loopt valt het wel mee maar in de avond springen de planken terug en dit is erg irritant. We hebben nergens een vaste internet kabel lopen alleen maar WiFi. Hier wil ik graag een verandering in brengen.  De badkamer is oud en kan ook wel een opknapbeurtje gebruiken.

logo-1-300x65

Met deze wensen ben ik naar Verbouwaanvraag.nl gegaan. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf. En ze zouden een aannemer langs sturen die een kijkje komt nemen naar de huidige situatie. Uit het bezoek is uiteindelijk gebleken dat alles mogelijk is maar dat het wel even zal duren maar dit vind ik niet zo erg. De internet kabel zal beneden achter de plinten worden getrokken om dan uiteindelijk de muur in te gaan om een aansluiting te maken bij het stopcontact. Boven komt de kabel onder de nieuwe vloer te liggen e zal getrokken worden naar de kamer van mijn zoontje en naar mijn werk kamer. Waar ze uit zullen komen bij mijn PC en zijn Playstion4. Dit zorgt er voor dat we allebei via kabel op het internet kunnen. Dit is prettig aangezien we dan ook tegelijkertijd er op kunnen, dit kon voorheen niet

Het huis zal gerenoveerd worden in de ouden stijl waarin het gebouwd is. We kunnen niet wachten tot het klaar is. en zijn er van overtuigd dat dit allemaal tip top zal gebeuren.