Tip van deze middag: de firma Uw Rollator

rollator op maatMijn opa had vorige week een nieuwe rollator gekocht. Die van hem was namelijk zo versleten en kapot dat die echt toe was aan vervanging. Zijn remmen deden het dan ook nauwelijks meer. Dit ondanks dat hij het meerdere malen had laten maken bij de fietsenmaker. Gelukkig werd zijn oude rollator nog vergoed door zijn ziekenfonds en deze had hij ook gehaald bij Uw Rollator. Maar zoals vele van jullie weten zit dit vanaf 2013 niet meer in het basispakket.

Persoonlijk vind ik dit een slechte zaak. Wanneer ouderen niet meer zelfstandig kunnen lopen moeten zij hier tegemoet worden gekomen. Wanneer zij dan zonder ondersteuning kunnen zij ernstig vallen wat kan lijden tot ergere dingen. Bovendien vind ik dat zij de genoeg voor de maatschappij gedaan hebben en zoiets gewoon mogen verwachten.

Waar kun je deze het best halen?

Uw Rollator

Ik zal een goede firma met jullie delen waar je voor een goede prijs rollators kunt kopen, deze heet Uw Rollator. De reden waarom hij hier voor gekozen had was het uitgebreide assortiment. Omdat hij specifieke wensen had, kon hij nergens terecht. Dit was totdat hij contact opnam met een van de medewerkers van deze website. Hij werd hier vriendelijk geholpen en kon zijn wensen eenvoudig doorgeven.

rollatorHij had uiteindelijk voor een rollator gekozen met drie wielen. Dit omdat hij graag door het bos wandelt en hiervoor een stevige ondersteuning voor nodig heeft. Het duurde overigens ook niet lang voordat hij zijn bestelling binnen had. Het duurde namelijk maar twee weken voordat hij weer helemaal mobiel was. Volgens hem is deze webshop dan ook een echte aanrader!