Voedingsschema bestel het nu!

3Voor iedereen die graag gezond wilt afvallen is dit een heel leerzaam artikel. Ik heb namelijk de beste manier gevonden om dus op een gezonde manier samen met de sportschool toch zonder al te veel inspanning af te vallen. En dit heb ik weten zelf ook weten te bereiken door middel van een voedingsschema die op de website van fit.nl valt te vinden. Hier heb je namelijk verschillende schema’s voor het doel dat je zou willen bereiken.2

Voor dat ik aan het schema begon.

Voor dat ik mezelf er toe heb gezet om daadwerkelijk af te vallen was ik nog al klein en mollig. Hier heb ik me een hele lange tijd niet erg goed over gevoeld. Ik zat niet goed in me vel en zelfs me gezondheid ging achteruit. Zo kon ik niet eens stofzuigen zonder buiten adem te raken. Dit was heel ernstig en ik wilde hier dus heel graag wat aan doen en het liefst zo snel mogelijk. Vandaar dat ik dus besloot om zo min mogelijk te gaan eten. Maar dit was geen goede beslissing. Ik voelde mezelf overdag erg moe en ik was niet in de stemming om iets te doen.

Jezelf verhongeren is niet de oplossing.

Als je graag wilt afvallen dan raad ik je het dus niet aan jezelf te verhongeren. Ik raad het je juist aan om wel gewoon te eten alleen dan juist op een gezonde manier!1