tandarts Tilburg

Zoek jij een tandarts in Tilburg?

Een tandarts Tilburg en omstreken zien te vinden waar jij jezelf nog bij kan aanmelden? Dan raad ik je aan om eens op de website van Vroegh & Yoe te kijken. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen en onderhouden van jouw gebit. Bovendien beschikken zij over de nieuwste kennis op dit gebied om het werk vakkundig uit te voeren.

tandarts Tilburg

Eerste keer voor mij

Voorheen was ik niet iemand die met plezier naar de tandarts ging. Dit werd met de maand erger en op gegeven moment ging ik gewoonweg niet meer. Puur vanwege angst, omdat ik niet op de hoogte werd gehouden wat er ging gebeuren met mijn gebit. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een ander praktijk waar ik wel naartoe durf te gaan. Zodoende ben ik bij deze tandarts in Tilburg terecht gekomen. Hier was het namelijk nog mogelijk om mijzelf in te schrijven en dat heb ik ook gedaan. Overigens wel met het bericht erbij dat ik onwijs angstig ben voor de tandarts en of dat er rekening mee gehouden kon worden.

tandarts Tilburg

Dit was geen enkel probleem en tijdens onze telefonisch gesprek werd er het een en ander uitgelegd. Mijn kennismaking is onwijs goed verlopen en wonderbaarlijk had ik geen gaatjes op dat moment. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn inschrijving af te ronden en patiënt te worden bij Vroegh & Yoe!